SharePoint Saturday İstanbul 2018’in ardından…

Merhaba arkadaşlar,

Dünyanın dört bir yanından ve ülkemizden gelen konuşmacılar, siz değerli katılımcıların katkısıyla, ülkemizdeki tek SharePoint etkinliğini arkamızda bıraktık. Birbirinden renkli ve teknik anlamda dolu içerikleriyle, birbirinden güzel sunumlarla siz değerli SharePoint severlere güzel bir gün geçirdiğimizi ümit ediyorum.

Aylarca hazırlandık, yorulduk, koşturduk derken gün gelip 6 Ekim 2018, Cumartesi apıya dayandı. Ben Ankara’dan eşim ile beraber bir gün öncesinden gelip, ülkemizin yurt dışındaki gururu, güzel insan Gokan OZCIFCI ‘ye eşlik ettik.

Cuma günü yabancı misafirlerimize elimizden geldiğince ufak bir İstanbul turu yaptırdık ve ekonomimize can verdik.

Etkinliğimiz için ertesi gün yani 6 Ekim 2018 Cumartesi, mekan sponsorumuz Microsoft’un ofisindeki Jupiter salonumuza sabahın erken saatlerinde hazırlıklara başladık. İlk olarak katılımcılarımız için Gokan hocam, Serkan Konak abimin getirdiği hediyeleri yerleştirdik.

Etkinliğimizin açılış konuşmasını Gokan hocam yaptı. Salonda herkes, geçen seneden tadı damağımızda kalan, ağzımızın açık kalarak dinlediği Gokan hocanın sunumunu pür dikkat dinlemeye başladı.

Şunu belirtmeden geçmek istemem; Gokan hocam, dünyada en fazla katılımın olduğu European SharePoint Conference’de en iyi konuşmacı ödülünü almıştı.

Gokan’ın sunumu “Türklerin Office365 ile imtihanı” idi. Sunum boyunca gerçekten çok bilgili ve keyifli dakikalar geçirdik. Kendisine Belçika’dan çıkı Türkiye’ye akdar gelip bizlere destek verdiği için ayrıca teşekkür ediyorum.

Buradan özellikle bizlere olan desteklerinden ötürü Çiğdem KAYALI, Murat ODABAŞI’na teşekkürlerimi sunarım.

Sizleri etkinlikten karelerle başbaşa bırakayım.

Allah nasib ederse SharePoint Saturday İstanbul 2019’da görüşmek üzere…

Serkan Konak “abim” PowerBI sunumu

Ahmed Najjar

Mücahid AKÇAY

Alper CAN – SharePoint ile Dijital Transformasyon

Patrick Guimonet

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *